Styla dig som en filmstjärna

Att ha en enkel vardagsfrisyr, som dessutom har många år på nacken, är knappast imponerande. Du kanske är en av dem som ser ut som var och varannan person på stan eller som aldrig provat något nytt. Dock är du kanske samtidigt en av dem som drömmer om något nytt. Ett nytt utseende som lockar komplimanger och som sticker ut.

Utgå från frisyren

Avancerat smink och fashionabla kläder i all ära, men något som både är enkelt och bekvämt att börja med är ditt hår. Önskar du långa, svallande lockar á la Angelina Jolie? Eller önskar du hellre en voluminös 90-talsklassiker á la Rachel Green från TV-serien vänner? Att förändra frisyren är steg ett, och på så sätt kan du få alla dina filmstjärnedrömmar uppfyllda. Eller ja, åtminstone när det gäller ditt hår.

Nästa steg är att fortsätta styla frisyren på rätt sätt, så att du får behålla ditt resultat också efter första tvätten. Du kan behöva allt från trimmers och saxar till hårborstar och tänger av olika slag. Till förslagen ovan behöver du hårborste och locktång respektive tuperingskam och plattång, exempelvis.

Lyckligtvis nog finns det hemsidor online där du kan skaffa det som krävs. Så sluta vänta, och ge dig själv filmstjärnelooken du alltid önskat dig redan idag!