Sminka dig som en filmstjärna

Vem vill inte se ut som en filmstjärna? Vill du liva upp vardagslooken eller helt enkelt bara testa något nytt kan makeup inspirerad av filmstjärnor vara något för dig. Lite glitter, en dramatisk eyeliner eller ett par röda läppar kommer direkt göra vardagen mer glamourös.

Satsa på röda läppar

Filmstjärnelooken handlar om lyx och glamour, och vad är mer glamouröst än vackra, klarröda läppar? Vare sig du vill satsa på en glittrig och extravagant partylook eller en naturlig och diskret vardagslook är röda läppar aldrig fel. Kombinera därefter gärna med en välgjord eyeliner som framhäver och markerar dina ögon. Vidare så ger en diskret lagd rouge ett fräscht intryck utan att det blir obalanserat med de färgstarka läpparna.

Att välja sminkprodukter

I en djungel av smink- och skönhetsprodukter kan det vara svårt att veta vad man bör införskaffa. Köp hem det du behöver på nätet så kan du i lugn och ro beställa allt du behöver. Vare sig du är nybörjare eller har mycket erfarenhet när det gäller smink så är sminkpaletter ett utmärkt val då de innehåller ett stort antal färger och nyanser. Dessutom är de kompakta och lätta att bära med sig i handväskan. Vissa paletter inkluderar även en spegel vilket också är ett stort plus.