Skapa ett mysigt rum för film och serier

De flesta kan nog vara överens om att filmer och serier fullkomligt dominerar dagens medier. De underhåller, utbildar, utvecklar idéer, och skapar minnen som kan vara för alltid.

Något som dagens filmer och serier är särskilt bra på är även att diskutera HBTQI+-frågor och Pride. Filmer såsom Love, Simon, Call me by your name och The Danish Girl, och serier såsom Sex Education och Modern Family är särskilt relevanta att nämna här, då vi har ett tips som ingen får missa!

Omgivningen är lika viktig som TV-tittandet

Vad är bättre än att göra det riktigt mysigt omkring dig när du tittar på TV? Och vad är roligare än att matcha inredningen med det du tittar på? Uppmuntrande och gosiga kuddar borde fylla hela soffan, eller madrassen som du kan dra med dig till TV:n från sovrummet om du vill göra det extra mysigt.

Posters kan du också använda för att öka stämningen. Dessa kan du ställa bredvid TV:n på din TV-möbel eller hänga upp på väggen runt omkring. Så länge du kan snegla på dem, då och då, och känna dig sedd och uppmuntrad så gör de sitt jobb.

Hitta det som behövs för att stödja HBTQI+-gemenskapen redan idag.