Dofta som en filmstjärna

Det är viktigt hur vi klär oss och hur vi ser ut för att göra ett bra intryck på andra. Det är även bra att tänka på hur du doftar, då många associerar dofter med olika känslor. Med andra ord, använder du en parfym som framkallar bra minnen hos dig kommer du att känna dig självsäker som en filmstjärna. Dessutom kommer du göra ett bättre intryck på folk om du luktar gott.

Dofter för alla tillfällen

Det spelar ingen roll om du alltid vill ha samma doft eller tycker om att variera beroende på tillfälle. Du kanske gillar tyngre parfymer med tunga dofter eller mildare varianter som inte är så starka. Det viktigaste är att du tycker om doften och bär upp den med självförtroende. Många kändisar och filmstjärnor har faktiskt flera olika favoritparfymer.

Gwyneth Paltrow föredrar exempelvis Tom Ford Black Orchid Edp. Den doftar av svart tryffel, ylang med bergamott, svarta vinbär och en gnutta av patchouli och sandelträ. Visst låter det som en spännande blandning? Oavsett om du vill dofta som Gwyneth eller om du föredrar en mildare doft så kan du enkelt hitta något som passar dig genom att ta en titt online. Dress for success innebär även att ha rätt doft!