Ät gott tillsammans till filmkvällen

Många av oss håller nog med om att det hör till att äta gott när det vankas filmkväll. Det är inte samma sak att bara titta på film utan något att tugga på. Ännu bättre är det såklart i sällskap med andra. Att äta tillsammans med nära och kära gör hela stunden mer speciell. Mat, sällskap och underhållning är en fin kombination.

Njut av italienskt med nära och kära

Italiensk mat har blivit en självklarhet och går hem hos de allra flesta. Du kommer långt med en bra olivolja, pasta av högsta kvalitet och en god tapenade. Bra råvaror av hög kvalitet underlättar för att lyckas med en god pasta. Tapenade och marmelad gör sig också väldigt bra på färskt bröd. Doppa gärna i olivolja för ännu lyxigare känsla. Passar som förrätt eller tilltugg men även som tillbehör till pastan.

Hitta något gott på nätet med inspiration från Italien. Satsa på högkvalitativa ekologiskt odlade produkter direkt från Italien, utan mellanhänder – det blir inte bättre än så.

Bjud hem vänner och familj på italienskt framför en bra film. Njut av färskt bröd med olivolja och marmelad till förrätt, följt av din favoritpasta. Nyckeln till en fantastisk och kärleksfull kväll, det behövs inte mer än så.