DVDklippet.nu TVklippet.se
Sök i artikelarkivet
 
  startsidan | filmnyheter | filmrecensioner | filmartiklar | medlemsrecensioner | filmforum | klippQuizen | om dvdklippet


FILMnyheter

SENASTE NYHETERNA Visa bilder
Välj rätt 3D Tv!
Det är inte lätta att hitta rätt i djungeln med alla 3D Tv-apparater. Därför har en ny webbsida, Bra 3D Tv startats med syfta att hjälpa dig som konsument att lättare välja rätt 3D Tv för dig.

Suck tävling!
Vinn ett exemplar av Suck på dvd genom att svara rätt på frågorna och vara en av dem som skickar in det bästa vampyrskämtet.

Love Guru på dvd, 17:e December
The love guru släpps på dvd och för alla som älskade Austin Powers är det kanske årets filmsläpp?

Tävling! Vinn 5 exemplar av De bortglömda!
Hej alla läsare, nu är det dags att passa på då vi på dvdklippet.nu tillsammans med Atlantic Film och Discshop.se har satt ihop en liten tävling kring den nya, skrämmande filmen De Bortglömda.


Varg - 10:e September!
Peter Stormare åter på hemmaplan!

Tävlingdags!
Nu är det tävlingsdags igen när vi på DVDklippet i samarbete med Universal Pictures lottar ut en hel bunt med bra filmer och det enda du behöver göra är att svara på några barnsligt enkla frågor samt skriva en motivering till varför Robert De Niro är en av tidernas bästa skådespelare (eller varför han inte är det, om du nu tycker det).

Pongo är lös! På dvd den 12:e Mars!
Pongo och de 101 dalmatinerna släpps i en begränsad upplaga i den attraktiva Disneyklassikersamlingen!

Mer Miyazaki med Kiki's expressbud - 12/3
Ytterligare en av Studio Ghibli's animerade filmer kommer på dvd från Panvision, den här gången handlar det om den aningen okändare Kiki's expressbud. En

Tävlingsdags igen!
Nu är det tävlingsdags igen! I samarbete med Universal lottar vi på DVDklippet ut inte mindre än 3 olika temapaket (sammanlagt 6 stycken, då vi har två av varje paket, så 6 vinnare kommer att koras när tävlingen är över) och det enda du behöver göra är svara på några barnsligt lätta frågor samt motivera varför just du ska vinna.

Bourne Ultimatum - #3 med Matt Damon!
Den 19:e December är det planerat att den tredje filmen om Mr. Bourne ska släppas, ser fram emot det gör vi! Eller hur?

Tävlingdags med finfina priser i potten!
2007 har inte bara varit ett fint år vad gäller besöksstatistik på sajten (tack för att ni besöker oss, käre läsare), det har också varit ett fint år vad gäller filmsläpp. Många högkvalitativa filmer har släppts under dessa 12 månader och just därför vill vi ta chansen och bjuda på en tävling såhär i juletider där prispotten består av några av dessa filmer.

Ett öga rött - Snart är den här!
Kritiker och publikhyllade filmen Ett öga rött har dvd-premiär den 28:e November, alltså inte långt kvar!

Wolfhoundtävling!
Tävlingsdags igen! Wolfhoundtävling tillsammans med Atlantic film!

Simpsons filmen på DVD i December
Den gula familjen är tillbaka igen.

Den avslutande delen i Pirates of the caribean
Den 12 november släpps den avslutande delen i trilogin om Jack Sparrow

Halloween avslöjar "The dark knight" relaterad nyhet
www.whysoserious.com kommer snart visa ny info om efterlängtade Batman Begins uppföljaren.

Man of the year
Robin Williams i politisk komedi, kommer den 31:a Okt.

Barbie som Öprinsessan
Barbie igen! Den 10:e Oktober!

Idag startar Bananjakten!
Leta bananer på internet och vinn ett hemmabiopaket med flatscreen-TV.

SissElak(yle) har snott ihop sin egen DVD!
För alla fans av Sissela Kyles råa stil, här är den; SissElak!

Idol 2007 - i n-DVD format!
Idol återkommer år efter år, men förändringens tid är kommen och ny teknik beprövas!

Kvarteret Skatan - Nu i verkligheten
Föreställningen du ville se, men inte fick biljetter till!

Hata Göteborg DVD – 29:e Augusti!
En dramakomedi om manlighet när den är som allra sämst...

Tack gode Gud Säsong 1 - i slutet på Augusti!
Tack gode Gud för “Tack gode Gud”, eller kanske vi borde tacka TV4 istället?

Nina Frisk på DVD!
Svensk release på gång igen från Sonet Film,
Om flygvärdinnan Nina, famlijen, kärleken och livet.

Fest med Galenskaparna!
Grym DVDbox på gång! Över 15 timmar Galenskaparna & After Shave.

Pan's labyrinth på DVD!
Den 9:e September kommer äntligen Pan's labyrinth på dvd, och utgåvan verkar lovande!

THE HOST - Tävling! Vinn finfina priser!
Vinn en iRiver Clix, eller varför inte en "The host" dvd?

Tävlingsdags!

Tävlingen avslutad!

Blueraypremiär för Pirates of the Caribbean!
Pirater överallt! I bättre kvalité och med mer extramaterial än du hinner med på en filmkväll, så boka hela veckan för nu är det piratparty!

Hjältemodiga hundar närmar sig ett DVD-släpp
Den Disneyproducerade filmen Eight Below kommer äntligen på svensk DVD och alla som inte redan köpt den engelska utgåvan gör bäst i att införskaffa ett exemplar av denna utmärkta familjefilm när den släpps den 24 januari.

Säsong 2 av Entourage får svenskt DVD-släpp den 24 januari
Den grabbiga och underhållande komediserien om ett kompisgäng som lever tillsammans i Los Angeles har kallats en "Sex & the City för killar" och även om jag nu inte riktigt håller med om det, så är det en högklassig serie med massa humor, värme och romantik. Om du inte redan skaffat säsong 1, så har du ett gyllene tillfälle att skaffa både säsong 1 och 2 när tvåan nu släpps i januari.

En ny Garden State? Avgör själv den 10 januari
Lonesome Jim har beskrivits som en romantisk komedi i samma anda som Garden State och det bådar ju gott. Filmen är regisserad av skådespelaren Steve Buscemi och i rollerna ser vi bland andra Ben Afflecks brorsa Casey och Liv Tyler.

Atlantic släpper Minotaur på DVD
Minotaur bygger på legenden om den tjurhövdade otäckingen från antiken och är producerad av Sci-fi channel, detta är kanske inte något som bådar för större kvalité. Men vi är alla sugna att se om inte Minotaur åtminstone kan bjuda på några goda skratt. Releasedatum är 10 januari!

Lady in the Water på DVD i januari
M. Night Shyamalan har haft en minst sagt skakig karrirär efter hyllade Sjätte Sinnet, för efter den har kritikerna blivit elakare och elakare mot honom. Hans förra film The Village sågades sönder och samman av de flesta, men vi på DVDklippet gillade den och hade faktiskt höga förväntningar på hans nästa film - tills vi hörde att den skulle handla om en sjöjungfru i ett bostadsområdes pool (!).

Före detta vicepresident medverkar i hyllad dokumentär!
Al Gore, vicepresident i USA under Clintons tid, har på senare år blivit en miljökämpe som reser runt i världen för att berätta om det växande hotet mot våran planet. Hotet består inte av utomjordingar eller terrorister, utan av oss själva. Vi misshandlar naturen på sätt som i framtiden kommer ha ödesdigra konsekvenser. I denna dokumentär får vi följa Gore i hans kamp och samtidigt ta del av den obekväma sanningen! Releasedatum är 31 januari.

Squid and the Whale på DVD i december
Jeff Daniels, känd från bland annat Dum & Dummare, spelar huvudrollen i Squid and the Whale som är en dramakomedi fylld av välskrivna dialoger, bra skådespelare och härligt absurda situationer. Scanbox står för releasen och kommer att släppa filmen den 20 december. En given julklapp åt alla filmälskare!

Offside
Offside har beskrivits som en Så Som I Himmelen i fotbollsmiljö, men skillnaden är den att medan Pollacks film var en överskattad skräpfilm, så är Offside en varm och mycket rolig komedi om vänskap och om att aldrig ge upp sina drömmar. Releasedatum är 10 januari och i huvudrollerna syns bland andra Jonas Karlsson och Torkel Petterson.

World Trade Center i DVD-form den 21 februari
World Trade Center är något så ovanligt som en Oliver Stone-film utan kritik mot landet i sig. Det är en hjältesaga om två män som kämpar för sin överlevnad under rasmassorna. Väldigt olik Stones tidigare filmer. Paramount kommer släppa filmen den 21 februari, då i två olika utgåvor.

Stålmannen får stålbehandling!
Mycket Superman på sistone bland våra nyheter, men eftersom vi alla älskar mannen av stål känns det som en naturlig del av våran rapportering att dela med oss av information. Warner slår på stort i samband med sina specialutgåvesläpp av tidigare filmer och släpper förutom de vanliga utgåvorna en fläskig plåtlåda med samtliga filmer plus massa gott.

DVD-innehållet för Superman Returns är nu bekräftat!
Superman Returns har hyllats av kritiker som Supermans egen Batman Begins, en nystart i den franschise som i mångt och mycket dog ut i samband med Superman 4. Det är en actionladdad berättelse som också berör på ett känslomässigt plan, Bryan Singer står för regin och Brandon Routh axlar den mantel som bland andra Christopher Reeve burit. Releasedatum är 6 december.

Hör upp alla hederliga, den 6 december släpps Beck - Flickan i Jordkällaren på laglig väg!
Det blev en het debatt om nedladdning när den nya Beckfilmen Flickan i Jordkällaren lades ut på nätet 2 månader innan själva releasen. Ett fult tilltag som drabbar dem små (jämfört med amerikanska i alla fall) svenska filmbolagen oerhört. Nu är i alla fall filmen på väg att nå DVD-hyllorna i sin riktiga form, releasedatumet för DVD:n är 6 december.

Jaaaaaaaaaaaaaa....vilken glädje!
Rubriken kanske låter lite väl glädjefylld, men faktum är att jag hoppade högt i tak och jublade i några minuter när det stod klart att Twin Peaks - Säsong 2 med största sannolikhet kommer att släppas i januari.

Narnia släpps i Royal Edition!
Royal Edition är inte bara kungligt i dess namn, även innehållet på den kan beskrivas som majestätiskt. På 4 discar samsas massvis av extramaterial om utrymme och filmen i sig kommer att finnas i en förlängd version. Mumma för alla Narnia-fans när utgåvan släpps den 6 december!

Snakes on Plane slingrar sig mot DVD-hyllorna i januari
Varför krångla till det egentligen? Exakt så var nog tanken hos skaparna bakom Snakes on a Plane. Istället för att ha någon kryptisk titel använder dem sig av något som inte går att missuppfatta. Ormar ombord på ett flygplan. Det kan bara inte misslyckas. Vi på DVDklippet lovar att delge våra tankar kring filmen när den släpps den 31 januari.

TV-serien Supernatural får svenskt DVD-släpp
Den hyllade TV-serien Supernatural som handlar om 2 killar som tvingas jaga onda väsen runt om i amerika kommer nu äntligen på svensk DVD. Serien har fänglats många tittare och är en av de populäraste i USA. Förhoppningsvis kommer den få ett lika stort gehör även i vårat avlånga land, det är den nämligen värd. DVD-släppet väntas komma den 24 januari.

Dödligt spelande i januari!
Det finns få saker som är mer skrämmande än filmer som kretsar kring dataspel, dock inte skrämmande i den mån att man blir rädd, utan snarare skrämmande dåliga. Ändå har jag svårt att inte se framemot Stay Alive, dels för att framsidan ser osedvanligt läcker ut och dels för att skräckfilm som får svenska DVD-släpp, nästan, alltid är ett välkommet inslag. Stay Alive släpps 24 januari.

Drömt om en långfilm baserad på TV-serien 24? Här har du den, nästan!
Hotet Inifrån kan enklast beskrivas som en film med starka vibbar av TV-serien 24. Kiefer Sutherland spelar en påtagligt Jack Bauer-doftande agent och själva konceptet är inte heller helt olik 24. Avgör själv, huruvida den är en billig kopia eller en fullgod motståndare i fråga om spänning. Releasedatum är 17 januari.

Behind Enemy 2 släpps den 13 december
Den fristående uppföljaren till 2001 års actionstänkare Behind Enemy Lines med Owen Wilson och Gene Hackman ser på förhand ut som en första klassens b-rulle, men hoppet är det sista som överger en och med tanke på hur dålig originalet var, så kan denna mycket väl bräcka på den precis alla fronter.

Mannen av stål får specialbehandling!
Warner Home Video kommer i samband med releasen av Superman Returns släppa de gamla filmerna i fullmatade specialutgåvor. Ett fint iniativ och den första filmen med Christopher Reeve ser ut att få den lyxigaste behandlingen. En 4 disc-utgåva med massvis av extramaterial. Releasedatum för dessa är 6 december och vi är alldeles till oss av längtan.

A Scanner Darkly närmar sig ett DVD-släpp!
Richard Linklater, känd bland annat för de romantiska filmerna Bara en dag och Bara en natt, har i och med A Scanner Darkly gett sig in i Philip K. Dicks science-fictionvärld som tidigare gett oss filmer som Blade Runner och Total Recall. A Scanner Darkly är filmad med en teknik som gör att den liknar en serietidning och såhär på förhand ser det riktigt intressant ut. Releasedatum är 17 januari.

Nästa sida >>NYHETSKLIPPET

Få ett fullspäckat nyhetsbrev med de senaste filmnyheterna direkt i din e-post varje vecka. Fyll bara i din e-postadress nedan.

Din e-postadress:


All I wish to do is return the rolex replica sale and parts of the Swiss Replica Watches I presently have, you and/or your rolex replica sale would then benefit from physical examination of said pieces and parts. We entered into a rolex replica sale for purchase and delivery of tangible goods. Thank you once again for your panerai replica sale and consideration in this matter. As it appears the financial replica watches sale have already been addressed, I await your instructions regarding return of the rolex replica uk to your custody.

christian louboutin ukchi hair productsChristian Louboutin SaleCheap Designer Handbagschanel handbagsnike dunk sbcheap bikinisgucci shoes for mentory burch shoesED Hardy Sale puma online
Copyright © 2005-2011 dvdklippet.nu.
Sidan är producerad av Pikkenix:Com webbyrå
DSflugfiske.se - Flugfiske, flugbindning och flugmönster

replica watches replica handbags replica watches replica handbags replica watches